Født den 27.03.2004
e. B.H. Don Romantic DVE 801 / Temple Wind XX / Allegro DVE 247

Appetizer Toftøje BRDH e. B.H. Don Romantic / Temple Wind XX / Allegro
Appetizer Toftøje BRDH e. B.H. Don Romantic / Temple Wind XX / Allegro
Appetizer er efter Elitehingsten Blue Hors Don Romantic og April-Wind RDH 4077 dvs. med Temple Wind XX som morfar. I Appetizer fik vi alt det vi ønskede fra Don Romantic - størrelse, højtstillethed og bevægelse.
 
Denne hoppestamme er nærmest guldrandet med mange avls- og konkurrenceresultater. Der er adskillige Elitehopper i stammen bl.a. mormor og mormors mor, der er medaljehopper med guld-, sølv- og bronzemedaljer, der er medaljer på afkomsfremstilling, hingste udtaget til Herning, A- og B-heste i dressur - hvor mange, er lidt svært at spore, da en stor del af hestene er solgt til udlandet - og en enkelt A-hest i springning med medalje for konkurrenceresultater. Hoppestammen er fra Margit og Knud Nielsen i Ølsted, som startede med deres arbejdshest Oldenborghoppen Sara tilbage i 1950erne, som de holdt til Araberen Harab OX. Læs om den fantastiske hoppestamme HER!

Appetizer er i 2007 kåret i RDH og  udtaget til Eliteskuet, hvor hun blev tildelt en Bronzemedalje. I 2007 var Appetizer ifolet og drægtig ved Hannoveranerhingsten Wolkentanz II, men desværre smed hun føllet engang i september/oktober. I februar 2008 blev hun derfor sendt op til Margit Ørum, med henblik på DSA for 4-års samt Egnethedstest, Margit skulle så samtidig inseminere hende. Appetizer gik videre til mellemrunden i DSA, hvor hun klarede sig flot - hun fik bl.a. 4. bedste skridtkarakter på landsplan. Ved Egnethedstesten gik det også rigtig flot. Hun blev nr. 5 og blev udtaget til Unghestechampionatet - hun lå med 8. bedste pointsum på landsplan.

I november 2008 blev Appetizer stillet til kåring i Oldenburger Verband, hvor hun blev kåret i hovedstambogen - hendes afkom kan således registreres i dette forbund.

B.H. Don Romantic
DVE 801
Don Schufro DVE
Donnerhall
Fieasta
Rosita XX
Romancier DVE
Menuet
April-Wind
RDH
Temple Wind XX
 
Tumble Wind
Temple Tyrant
Amanda
EDH
Allegro DVE 245 
Nancy EDS
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk