Den 26. april
Så kom han endelig! Natten til torsdag kl. 03.30 kom Wake Up til verden. Wake Up er efter Benetton Dream og vores dejlige bronzemedaljehoppe Watch Me e. Weltjunge / Andiamo. Ædel, langbenet og sortbrun. Han havde en lidt vanskelig start og de første 24 timer var vi ikke helt sikre på, at han ville klare den, men heldigvis er nu er MEGET kvikt hingsteføl med masser af mod på livet! her lidt billeder fra de første dage:

Wake Up e. Benetton Dream / Weltjunge / Andiamo

Og så kan vi jo næsten ikke få nok af vores dejlige Zorro Son hingsteføl - så I får lige lidt ekstra billeder:

Den 21. april
Så er sæsonen for alvor skudt igang! Føllene er på vej og køreturene med hopper til inseminering er startet. Torsdag aften kørte vi Li-Z til inseminering. Hun skulle lige have taget en svaberprøve, for at være sikker på, at der ikke er noget ”snask” ifm. at hun har absorberet. Hun så heldigvis fin ud og er efterfølgende insemineret med hingsten Stevie Wonder. Det er ikke så tit, at vi bruger de helt unge hingste, men i Herning forelskede vi os i den meget udtryksfulde og særdeles velgående hingst Stevie Wonder e. Stedinger / White Star / Einblick. Vi har i mange år sagt, at hvis vi skulle bruge noget Sandro Hit blod, så skulle det formentlig være Stedinger eller en af hans sønner – og så stod han der pludselig i Herning!  
Stevie Wonder e. Stedinger / White Star / Einblick
I weekenden havde vi besøg først af vores gode venner Jan & Karina med deres to piger Helene & Mathilde. Mathilde er en ihærdig fotograf og vi synes hun gør det ret så godt! I kan selv bedømme herunder. Lørdag aften fik vi så besøg af Margit Ørum og Mette Knudsen ifm. at Margit var i Solrød og ride landsstævne. De måtte lige forbi og se vores dejlige Zorro Son. De var meget begejstrede og besøget udløste en regn af billeder, som I kan se et udsnit af her. Han må være Danmarks mest fotograferede føl

Et lille udvalg af Mathildes billeder:

- og et lille uddrag af Margit og Mettes billeder:

Den 15. april 2009
Her er en lille "smagsprøve" på vores dejlige hingsteføl efter Zorro Son - 1½ døgn gammel og fuld af liv! flere billeder følger snart.
NN e. Zorro Son / B.H. Don Romantic / Temple Wind XX
Den 14. april 2009
Efter 11 dages påskeferie, hvor vi nærmest har vogtet hvert sekund, og med vokspropper og mælkeløb de sidste 3-4 dage, så passede det endelig Appeitzer at fole i nat...... kl. 00.30 gik alarmen og kl. 01.20 lå der et flot sort hingsteføl efter Zorro Son! Mor og barn har det godt, og vi glæder os til at få dem ud senere i dag. 
Hold øje - der kommer snart billeder!
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk