Den 12. februar 2009

Se nyt video HER af pragtfulde Benetton Dream e. Brentano II/Rotspon/Davignon, redet af Holga Finken ved Privathingsteshowet i Verden den 31. januar!

Benetton Dream e. Brentano II / Rotspon / Davignon / Weltmeyer

 

 

Den 8. februar 2009

 

Ja, januar, februar og tildels marts er de stille måneder her på stutteriet. Vi går og glæder os over at hopperne vokser og at der er masser af liv at mærke i både Appetizer og Watch Me, der begge har termin medio april med hhv. Zorro Son og Benetton Dream.

 

Tiden bliver brugt på at filosofere over hvem de kommende hingstefædre skal være til næste års føl og så vi glæder os til at vores dejlige 3-års hoppe, Lavinia e. Florencio / Racing Ace XX skal gå sadelkåring. Det er jo ikke meget man hører til Florencio, men når man gør, ja, så er det som regel fordi han har været ude at starte og har vundet...... Sidste år stillede han op ved den hollandske hingstekåring til deres VHO Cup, som afgøres i S-dressur i en Kür. I 1½ år havde man ikke hørt noget til ham, og så stod han pludselig der og havde vundet en Georg! Og sørme om ikke han gentager sig selv endnu engang i år. I fredags stillede han igen til start i VHO Cup'en og vandt med 74,08%! Se billeder af ham HER og læs mere om ham på Hans Peter Minderhouds hjemmeside HER og på Eurodressage.com HER.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk