Den 20. juli
Vi har fået en dejlig sommerhilsen!

En hilsen fra Rikke med Donnerwetter Toftøje - de træner flittigt her i sommervarmen og er, efter et meget vellykket kursus ved Morten Thomsen, nu godt på vej til Middelsvær. Planen er en MB debut i oktober og vi krydser fingre for, at alt det flasker sig!

Donnerwetter Toftøje e. Donnerschlag / Racing Ace XX / Luxemburg med sin ejer og rytter Rikke Lund
Donnerwetter Toftøje e. Donnerschlag / Racing Ace XX / Luxemburg med sin ejer og rytter Rikke Lund
Donnerwetter Toftøje e. Donnerschlag / Racing Ace XX / Luxemburg

Den 14. juli
Nu krydses der fingre!

I går hentede vi Linett hjem fra inseminering og vi har valgt endnu engang at prøve med den pragtfulde Wolkentanz II - om 16 dage ved vi besked!

 

 

 

- og så lykkedes det os i begyndelsen af juni, at "indfange" lidt video af vores pragtfulde hingsteføl Abzolut e. Zorro Son & Appetizer. Vi håber I synes lige så godt om ham som vi gør!

Wolkentanz II e. Weltmeyer / Ludendorff / Aristides med sin rytter Johannes Westendarp

6. juli 2009
Vi var spændte på om Florencio kunne holde niveauet i Intermediare I lørdag aften - og minsandten om ikke han gjorde det igen!
En superflot nr. 3 med 73.211% kun overgået af Blind Date med 74.474% og Weltmeyer Junior med 74.105%. Ifølge Ridehestens Thomas Bach, der var til stede under ridtet, er det en meget pasagtig tendens i skridten, der koster dyrt - så resten må jo være sublimt!

Som avlshingst kræver han blot en hoppestamme, hvor skridten er i orden og sådan en har vi heldigvis i Linett - vores tre Florencioafkom har SUPER skridt! Lady Toftøje fik ved sin kåring i 2008, 8,5 i skridt.

2. juli 2009
Endnu en triumf for Hans Peter Minderhoud og Florencio! I går blev de en meget flot nr. 2 ved CHIO i Aachen i en Prix St. Georg med hele 72,105% - se resultaterne fra klassen og læs på
Eurodressage om de forskellige deltageres præstationer i klassen.

Nu venter vi spændt hvordan det vil gå på lørdag i Intermediare I.

Vores egen Lavinia e. Florencio / Racing Ace XX skulle have været til sadelkåring i år, men desværre blev hun halt, så vi må væbne os med tålmodighed til 2010 - og forventningerne er høje. 

Hans Peter Minderhoud og Florencio ved CHIO i Aachen 2009 - Prix St. Georg
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk