Londontime e. Londonderry / Walt Disney / Trapper med sin faste makker: Wolfhard Witte
Londontime e. Londonderry / Walt Disney / Trapper med sin faste makker: Wolfhard Witte

Londontime e. Londonderry / Walt Disney I / Trapper - født i Tyskland 2002

Når  man ser Londontime, er det første man tænker: HINGST!

Londontime havde vi første gang fornøjelsen af ved hingstekåringen i Verden i 2004. En helt exceptionelt fremragende hest, der strålede fra første til sidste dag, så stor var skuffelsen, da han ikke blev kåret af dyrlægemæssige årsager.

Året efter opnåede han dog kåring i Adelheisdorf, efter at have aflagt en fremragende 300-dages test, hvor han opnåede ikke mindre en 137,57 i dressurindex.

I 2006 blev han solgt på efterårsauktionen i Hannoveranerforbundet til den højeste pris nogensinde (på det tidspunkt), nemlig 510.000 Euro. Herefter blev han stationeret på Statsstutteriet Celle.

I 2007, som 5-års, kvalificerede han sig til Bundeschampionatet med sin faste rytter, Wolfhard Witte. De gik i finalen, hvor de fik en flot placering som nr. 7 med en total score på 8,3 med bl.a. 9,5 i skridt.

Året efter, i 2008, kvalificerede de sig til VM for Ungheste i Verden. Men at det ikke altid er lige nemt at vise hingste frem, fik vi et godt bevis for her! Med lækre damer ude på opvarmningsbanen, var det svært for Londontime at holde fokus på ”kedelige” dressurøvelser og de havde en, meget mildt sagt, skrækkelig tur, hvor de endte som nr. 38…… I trøstefinalen gik det lidt bedre, men han ér hingst med stort H og måtte tage til takke med en 17. plads i trøstefinalen.

I et par år blev han redet af Katrine Meyer zu Strohen, som uddannede ham til S-dressur – i disse år var han ikke til rådighed i avlen. I 2011 gik han så retur til Celle for at betjene hopper – og han har travlt!

Han har indtil videre: 7 kårede hingste, 71 kårede hopper heraf 31 statspræmiehopper / Anwärterinnen og 19 heste / 40 føl udtaget til Hannovarnerforbundets mange auktioner i løbet af året - mange af dem er solgt til gode priser.

Han rides nu igen af Wolfhard Witte og det er planen, at han, i det omfang avlsarbejdet tillader, skal ud på konkurrencebanerne.

Deres første optræden sammen i to år lover godt! Ved Wolfsburger Dressurtagen den 6.-7. april 2013 blev de i en klasse M** nr. to – kun fire point fra nr. 1!


Vi har i 2014 fået to dejlige hingsteføl efter Londotime, begge særdeles velgående og med masser af udtryk!

Londonderry
Hann.
Lauries Crusador XX
Welsh Pagent XX
Square Note XX
Windsor Queen
Hann.
Warkant Hann.
Erina St.Pr.St. Hann.
Wieneria St.Pr.St.
Hann.
Walt Disney I Hann.
World Cup. I Hann.
Grandezza Hann.
Toroshino Hann.
Trapper Hann.
Nur Die Hann.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk