Født den 12.05.1991
e. Manstein DVE 381 / Luxemburg DH 257 / Galanthus DH 221

Lorrine e. Manstein / Luxemburg / Galanthus
Lorrine e. Manstein / Luxemburg / Galanthus
Lorrine også en af stutteriets stamhopper. Hun er efter Elite hannoveranerhingsten Manstein og med Luxemburg til morfar. Lorrines mor er RDS hoppen Luxinda, som er helsøster til Linetts mor, Luxanne. Lorrine blev indkøbt som føl sammen med Linett, ligeledes hos Leif Hansen i Hedehusene.

Manstein er kåret i såvel Dansk Varmblod som i Hannoveranerforbundet og hans aner går tilbage til fuldblodshingsten Marcio XX og Mansteins far, Matrose, har lavet mange konkurrenceheste.

Som 3-års bestod Lorrine en særdeles god endagsafprøvning med bl.a. 9 i kapacitet. Som 4-års gik hun Egnethedstest, hvor hun placerede sig som nr. 4 i dressuren med ikke mindre end syv 8-taller. Som 5-års gik hun DSA og kvalificerede sig til finalen.
 
Efter at have snydt os et par år, blev den tunge beslutning taget, nemlig at tage Lorrine ud af avlen. Hun går nu og er "tante" for de unge og hun er bl.a. suveræn at have med på de første køreture, når der f.eks. skal afleveres føl. Der er mange måder "at tjene til dagen og vejen"!
 
I september 2011 blev endnu en tung beslutning taget, nemlig at sige farvel! Sammen med sin livslange veninde Linett er hun nu draget videre til der hvor græsset altid er grønt! Hun nåede desværre ikke at berige os med så mange afkom, men de der kom var/er pragtfulde, og heldigvis har vi fortsat hendes datter Lotus e. Kanudos XX. Lorrine var en stor personlighed og hun vil altid være i vores hjerter og i vores tanker! 
Manstein
DVE 381 (Hann.)
Matrose Hann.
Marcio XX
Adelinde Hann.
Heike Hann.
Hessenstein Trak.
Gudrun Hann.
Luxinda
RDS 5361
Luxemburg
DH 257 (Hann.)
Lukas Hann.
St.Pr.St. Delana Hann.
Garonne
RDH 1708
Galanthus DH 221
Roanne FOR
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk