Rascalino e. Rotspon / Velten Third / Wold Cup III

Rascalino e. Rotspon/ Velten Third / World Cup III - født 2001

Hannoveranerhingsten Rascalino er fra statsstutteriet Celle og har bestået sin 70 dages materialprøve i 2004 på Adelheisdorf i Leistungsklasse 1 med 148,29 og blev nr. 1 ud af 31 hingste; den højeste samlede pointsum, der nogensinde er aflagt på Adelhesdorf - I dressuren fik han ikke mindre end 153,37!

Rascalino er den indtil videre mest betydningsfulde søn efter Rotspon og videregiver de samme kvaliteter som sin far: et flot eksteriør og tre særdeles gode grundgangarter. Ud af hans første årgang stillede to hingste ved hingstekåringen i Verden i 2008; begge blev kåret, den ene blev enda Præmiehingst. Præmiehingsten blev den ædle, udtryksfulde og særdeles velgående JJ Rayban, som blev solgt til Norge.

Med sin faste rytter Wolfard Witte har Rascalino fra start af lagt hårdt ud på dressurbanerne, hvor han allerede som 4-års kvalificerede sig til Bundeschampionatet. Som både 5- og 6-års deltog han ved VM for Ungheste i Verden, hvor han som 6-års blev placeret som nr. 4 med et samlet resultat på 8,4! I 2008 debuterede han i S-dressur, og denne debut følges op med stor succes i 2009.

Se video af Rascalino fra 2008.

Wanessa Toftøje, født 2010, er efter Rascalino og Watch Me Toftøje e. Weltjunge!

Rotspon
 
Rubinstein I
Rosenkavalier
Antine
St.Pr.St. Antaliea
Argentan
St.Pr.St. Paragona
St.Pr.St. Velvet
 
Velten Third
 
Velten Sohn
Wunderwald
Wepp
 
World Cup III
Solo

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk