Scolari e. Sandro Hit / De Niro / Weltmeyer
Scolari e. Sandro Hit / De Niro / Weltmeyer

Scolari e. Sandro Hit / De Niro / Weltmeyer - født i Tyskland 2004

Scolari har vi fulgt fra næsten første færd, nemlig fra da han i 2006 blev kåret i Hannoveranerforbundet. Stor, vellinieret, velgående og med en udstråling, der oser af hingst!

Scolari er ud af en af Hannoveraneravlens mest velrenommerede hoppestammer (Wolgarune) og resultaterne står nærmest i kø.

I 2007 gik han 70-dages test i Münster-Handorf, hvor han blev en sikker vinder med et dressurindex på 140,77.

Ved prøven opnåede han følgende karakterer:
Skridt: 7,5 - Trav: 8,5 - Galop: 9,25 - Ridelighed: 9,5 - Kapacitet: 9,0

Sandro Hit – De Niro – Weltmeyer; navne vi alle kender - avlskometerne står nærmest i kø for at overgå hinanden i denne afstamning!

Men det er ikke kun hingstesiden, der er unik på Scolari, også hoppestammen er uovertruffen!

Scolaris mor Dynastie er en Statspræmiehoppe e. De Niro, opdrættet hos Fam. Klausing, som har haft denne hoppestamme i mange, mange år. 4-5 generationer i lige linie er Statspræmiehopper og Scolaris oldemor: Geranie e. Grenadier er ligeledes mormor til bl.a. hingsten Dramatic, som vandt VM for 6-års dressurheste og som ejes af danske Anders Dahl og han kone Fiona Bigwood. Dramatic er nu kastreret og er på vej i de store klasser med Anders på ryggen. Og ikke nok med at Dramatics mormor er Geranie, hans mor er helsøster til Scolaris mormor: Wicke e. Weltmeyer! Geranie er også mormor til hingsten Barclay (materialprøvevinder i 2008 med et index på 145 og karaktererne 9 og 10 i Fremmedryttertesten) samt hingsten Fürst Rosseau (nr. 3 ved materialprøven i Adelheisdorf i 2008). Andre kårede hingste på denne stamme er bl.a.: Worldman, Rhodes Scolar (index 162!) og His Highness.

Dynasties (Scolaris mor) helsøster, Doris Day, var vinder af Herwart von der Decken Schau i 2010 Endvidere er OL hesten Whisper også ud af denne hoppestamme – så det er vel næsten en underdrivelse at kalde denne stamme ”guldrandet”…..

Vi venter med spænding på vores føl efter Watch Me Toftøje & Scolari – temin 6. april 2013!

 

Sandro Hit
Old.
Sandro Song Old.
Sandro Holst.
Antenne II Old.
Loretta
Ramino Westph.
Lassie Old.
Dynastie
St.Pr.St. Hann.
De Niro Hann.
Donnerhall Old.
Alicante Hann.
Wicke St.Pr.St. Hann.
Weltmeyer Hann.
Geranie St.Pr.St. Hann.

Video fra 2011, hvor Scolari var 7 år

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk