Født den 15.03.2003
e. Weltjunge DVE 735 / Andiamo DVE 592 / Diamond DVE 330

Watch Me Toftøje BRDH e. Weltjunge / Andiamo / Diamond
Watch Me Toftøje BRDH e. Weltjunge / Andiamo / Diamond

Watch Me er indkøbt som føl fra Heini Østergaard og Louise Kristensen i Øster Assels og er efter Elitehingsten Weltjunge, der er efter legendariske Weltmeyer og med Macho AA som morfar, og så har hun Elitehingsten Andiamo som morfar og endnu en Elitehingst som mormors far, nemlig Diamond. Hendes mormor, Dinah af Strandbjerggård, er ligeledes Elitehoppe.

Som føl gik Watch Me på fløj i sit hold i Ikast. Som 2-års blev hun Dagens Bedste 2-års i Roskilde og med billet til Vilhelmsborg. Som 3-års gik hun nummer 2 i sit hold til sadelkåringen i Ikast, som hun bestod med 825 i dressuren og ikke mindre end 850 for gangarter, og fik igen en billet til Vilhelmsborg, hvor hun blev tildelt bronzemedalje på fløjen.

Watch Me opnåede følgende karakterer ved sin kåring: skridt 9 - trav 8,5 - galop 8 - ridelighed 7,5 - kapacitet 8,5.

 
I december 2007 blev hun endvidere kåret i Hauptstutbuch i Hannoveranerforbundet.

Watch Me's mor, Andi af Strandbjerggård er efter Elitehingsten Andiamo og Elitehoppen Dinah af Strandbjerggård. Hun er kåret i RDH med beskrivelsen: Velrejst, muskuløs hoppe med god bevægelse.

Andi af Strandbjerggård e. Andiamo / Diamond / Pele Kignæs - her med sin ejere Tine Kildal
Andi af Strandbjerggård e. Andiamo / Diamond / Pele Kignæs

Watch Me's mormor, Dinah af Strandbjerggård er født i 1987 og er efter Elitehingsten Diamond / Pele Kignæs / Elizar. Hun blev kåret i DH i 1990 og året efter fik hun tilføjet sit R ved at bestå Egnethedstesten. Dinah har fået 8 afkom, hvoraf 4 har fået første- og ærespræmie ved følskuerne, bl.a. Watch Me's mor Andi af Strandbjerggård e. Andiamo samt Andino (ligeledes efter Andiamo). Andino blev solgt til Ib Kirk, Katrinelund, men spiste som to-års nogle giftplanter, hvilket han aldrig kom sig helt over. Dinah fik også et afkom efter West Point, Westfjord af Strandbjerggård. Han blev solgt til Norge, hvor han i 2001 kvalificerede sig med rytteren Per Waaler til finalen i det norske Breeders Trophy i dressur for 5-årige heste. De blev en flot nr. to!

Vi har været så heldige, at lære Dinahs og Andis opdrætter, Askov Christoffersen at kende, og han sendte os bl.a. billederne af Dinah samt fortalte hendes historie. Askov døde i oktober 2009 og blev over 90 år - i øvrigt mønstrede han sin sidste hest 89 år gammel; han var en rigtig hestemand!

Dinah af Strandbjerggård RDH 2752 e. Diamond / Pele Kignæs / Elizar - mormor til Watch Me Toftøje
Dinah af Strandbjerggård RDH 2752 e. Diamond / Pele Kignæs / Elizar med sit føl efter Elitehingsten Andiamo, som er en helbror til Watch Mes mor

Billedegalleri med Watch Me:

1½ år gammel; Skuets Bedste 2-års; netop tilredet som 3-års med Malene Mira Ptersen i sadlen; Eliteskuet med Margit Ørum i sadlen; hovedbillede af Watch Me - Bronzemedaljehoppe; Watch Me - Bronzemedaljehoppe

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk