Zorro Son e. Zorro Z / Racing Ace XX / Luxemburg

Zorro Son er født 24. marts 1995 her på Stutteri Toftøje og er nok stutteriets stolthed! Han er efter Linett, den ene af stutteriets stamhopper, som er en ERDH hoppe.

Zorro Sons helsøster, Li-Z, fik sit første føl i 2007. Et hingsteføl e. De Noir, som blev bedste hingsteføl i Region 1, dernæst gik han blandt de tre bedste hingsteføl i finalen på Eliteskuet, og blev solgt på elitefølauktionen til dressurrytteren Astrid Gemal.
 
Zorro Son ejes af dyrlæge Margit Ørum, Stutteri Klosterheden, Bækmarksbro. Hun har selv uddannet ham til A-hest i dressur, men desværre satte en foldskade i 2005 en stopper for hans videre karriere på dressurbanerne. 
Zorro Son er kåret i tre avlsforbund: Dansk Palomino Avlsforbund, ZfdP og Oldenburger Verband - han har aflagt materialprøve i dansk regi.


Den 17. april 2010 fik Zorro sin første kårede søn: Klosterhedens Golden Charm, der blev kåret og udnævnt til Dagens Hingst i PSA - Palomino Sportshest Avlsforbundet!

Zorro Son er far til Abzolut Toftøje og Abzenta Toftøje (begge efter Appetizer Toftøje).

Zorro Z e. Grosso Z / Graf Douglas
Zorro Z virkede kun i 4 sæsoner i Danmark, før han blev solgt til en spansk landsholdsrytter. Inden han blev solgt blev han B-hest i dressur under Margit Ørum og efterfølgende har han gået Grand Prix på internationalt plan.
 
Zorro Z var kun sparsomt brugt i de 4 sæsoner han var 9i Danmark og opnåede kun 47 registrerede afkom. Disse afkom har dog gjort det mere end godt:
 
7 hopper kåret i RDH, heraf 1 m. Guldmedalje, 1 m. Sølvmedalje og 1 m. Bronzemedalje
2 hopper kåret i DH
1 hingst med avlsgodkendelse: Klosterhedens Rocky
1 B-hest i dressur: Thybos Zobel
2 A-heste i dressur: Zorina Z og Zorro Zon
 
Racing Ace XX
Racing Ace har 315 registrerede afkom i Danmark, hvoraf 76 er registreret med konkurrenceresultater:

Racing Ace gik fra han var 2 til 8 år næsten 100 væddeløb. Han har løbet i England, Sverige, Norge og Danmark, og har været placeret ca 60 gange heraf 12 sejre.

De sidste 2 år løb han mange forhindringsløb og vandt bl.a. det største hurdleløb i skandinavien, " Svensk Champion Hurdle" i Stockholm. En seneskade i et forhindringsløb i Stockholm, satte en brat stopper for Racing Ace xx's væddeløbskarriere. Det lykkedes dog at redde ham til avlen og han blev sidenhen redet op i dressur, hvor han gik på M-niveau. Han blev B-hest i dressur og var kåret i DV, DOA, TAF og  DSAH.

Racing Ace har 315 registrerede afkom i Danmark, hvoraf 76 er registreret med konkurrenceresultater. Ud af disse 76 afkom er der:

 

Dressur
Spring
Military
8 B-heste
5 A-heste
2 S-heste
4 B-heste
1 A-hest
1 B-hest
1 A-hest

 En, efter vores mening, undervurderet fuldblod i varmblodsavlen, men sådan er det desværre ofte med fuldblodshingste, da de er sparsomt brugt og avl jo er meget langsigtet - dvs. det tager mange år, førend man egentlig ved hvordan de avler, og så er det nogen gange for sent.

Zorro Son and Margit ěrum at the ZfDP licensing
Zorro Son and Margit ěrum in a wonderful trot
Zorro Son from the ZfDP licensing - he was elected Best Sire!
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk